ADEKO – dětské postele pro sladké snění a zdravý růst

Vybrat tu pravou dětskou postýlku, která by splňovala všechny vaše požadavky, může být celkem oříšek, že? Postel by měla být především kvalitní a vhodná pro děti, stejně tak ale originální a hravá, aby v ní vaši drobečci rádi usínali. Správná postel totiž zajišťuje nejen pohodlný a kvalitní spánek, který je základem pro správný vývoj vašich dětí, měla by být ale i součástí jejich světa fantazie. A přesně tady na scénu vstupuje značka ADEKO s postýlkami, které jsou jako stvořené pro malé dobrodruhy a snílky.

Značka Adeko je synonymem pro kvalitu, bezpečnost a design.

 

Facebook Ads-197

Proč ADEKO?

Postýlky ADEKO jsou jako z pohádky - krásné, bezpečné a díky kvalitním matracím i neuvěřitelně pohodlné. ADEKO navrhuje své postele s ohledem nejen na osobitý a propracovaný design, který si zamilují nejen děti ale i rodiče, ale především prvotřídní kvalitu zpracování. K výrobě používá kvalitní borovicové dřevo s certifikátem FSC, které se hodí do každého interiéru. Konstrukce jsou kvalitně opracované, dohladka obroušené a vyladěné do posledního detailu. Všechny postele splňují nejpřísnější evropské bezpečnostní standardy a normy.  Rámy postelí jsou jen několik centimetrů nad zemí, aby dítko mohlo do postele snadno a bezpečně vylézt a opět slézt. Prostor mezi zemí a matrací navíc umožňuje zdravou cirkulaci vzduchu a zamezuje plísním matrace.

 

Facebook Ads-198

Fantazii se meze nekladou!

Nabídka ADEKO je opravdu široká a vybere si skutečně každý. Od jednoduchých, elegantních postelí s praktickým šuplíkem až po indiánská teepee nebo hravé domečkové postele, které poslouží během dne jako tajný bunkr, zámek pro princezny nebo nedobytná pevnost. V noci bude ale klidným a bezpečným útočištěm pro ty nejkrásnější sny vašeho andílka.

 

Facebook Ads-204

Facebook Ads-203

 

V nabídce má ADEKO i praktické palandy pro sourozence nebo patrové postele s prostorem pro hrací koutek, které šetří místo a dodávají dětskému pokojíčku osobitý vzhled.

Facebook Ads-202

 

ADEKO nabízí ale také krásné multifunkční knihovny a úložné prostory, které lze snadno kombinovat s ostatními doplňky a hodí se do každého prostoru. S trochou fantazie, která dětem rozhodně nechybí, se dá knihovna využít i jako domeček pro panenky, jeviště loutkového divadla nebo patrová garáž pro auta.

 

Facebook Ads-205

Pro oživení dětského pokojíčku a organizaci hraček nabízí ADEKO také praktické úložné boxy na kolečkách nebo veselé poličky ve tvaru zábavných zvířecích kamarádů.

Facebook Ads-199 

Jste připraveni udělat z dětského pokojíčku opravdový kouzelný svět? S ADEKO postýlkami a knihovnami to půjde jak po másle. Nejenže vašim dětem nabídnou bezpečný přístav, ale zároveň do jejich pokojíčků vnese kouzlo a styl.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz