BLOCKids - Domácí lezecké stěny nejen pro děti

Přibližně od 2 roku života si děti osvojují základní pohyby a motorické dovednosti jako je chůze, běh, skákání, lezení, šplhání atd. V tomto období je u dětí více než kdy jindy důležitá rozmanitost a všestrannost pohybu, aby nedocházelo k jednostranné zátěži. Lezení nabízí obrovskou pestrost pohybů! Děti rozvíjí nejen svou pohybovou zdatnost, rovnováhu, stabilitu ale učí se i trpělivosti, soustředění a zároveň respektu. Skvělá zpráva je, že tento čím dál populárnější sport, můžete dětem dopřát i doma nebo na zahradě. Představujeme vám lezecké stěny BLOCKids.

Facebook Ads-229

Lezení jako ideální sport pro děti 

Děti se hýbou spontánně. Pokud nad pohybem přemýšlí, tak proto, že se chtějí zabavit, rozptýlit nebo zažít adrenalin. Všechny tyto požadavky splňuje horolezecká stěna, která k pohybu přirozeně motivuje. Je tak nejen zábavným, ale hlavně velmi efektivním způsobem, jak si vaše děti posílí svalstvo a zlepší obratnost, rovnováhu a celkovou koordinaci pohybů. Lezení představuje pro děti fyziotrénink, který posiluje přirozené pohybové vzorce a podporuje jejich správný fyzický vývoj.

Zároveň si přitom rozvíjí dovednosti, jako je plánování cest, rozhodování, koncentrace nebo vytrvalost a respekt.  

BLOCKids do každé rodiny

BLOCKids je dětská verze profesionálních lezeckých stěn vyráběných v Tisé na ÚsteckuProstorově jsou tyto stěny navrženy tak, aby se vešly do většiny dětských pokojíčků a dopřály tak požadovaný pohyb i zábavu a přitom jste se nemuseli nijak omezovat. BLOCKids si ale můžete nainstalovat i na své zahradě. Stěny jsou vyrobené z kvalitní březové překližky a splňují nejpřísnější evropské normy pro bezpečnost, včetně ekologických materiálů a netoxických barev. 

Facebook Ads-224

Každá stěna je složena z bloků, které si můžete libovolně poskládat a umístit podle vašich představ a aktuálních možností. S celou sestavou si tak můžete vyhrát nebo ji průběžně obměňovat. Připevnit ji můžete klasicky ke zdi, k dřevěné konstrukci, dokonce i k sádrokartonu, a pak už jen naprosto bezpečně šplhat vzhůru.

Facebook Ads-227

Bezpečnost především

Pro maximální bezpečí doporučujeme stěnu doplnit o žíněnku (dopadovou matraci), která poskytuje efektivní ochranu při pádu z různých výšek. Můžete ji navíc využít nejen na lezení, ale také jako sportovní matraci na trénování kotrmelců, salt a dalších cviků, každodenní herní prvek nebo dokonce i jako postel pro malého kamaráda:)

Facebook Ads-231

Ke každé stěně si také můžete vybrat z několika tvarů a barevných kombinací úchytů. Díky připraveným otvorům na deskách můžete tyto úchyty libovolně přemisťovat podle aktuální výšky a dovedností vašich dětí.

Pro malé i velké horolezce

Lezecké stěny BLOCkids jsou určeny děti od 3 let, ale pod rodičovským dohledem se na nich zabaví i ti nejmenší. Pro každou věkovou kategorii lze ke stěnám zvolit správné příslušenství - pro ty nejmladší například žebříkové příčky nebo tabule, pro starší třeba dřevěné lezecké struktury nebo speciální typy úchytů. 

Facebook Ads-222

Facebook Ads-228

Všechny stěny od značky BLOCKids jsou vyrobené v ČR. Mají vysokou váhovou nosnost, což vám umožní zablbnout si společně s vašimi dětmi :) Budete tak moci zažít hodiny společné zábavy nebo uspořádat rodinný závod:) Počáteční náklady jsou sice trochu vyšší, ale věřte, že je to investice, která vám vydrží spoustu let! Pocity úspěchu či nově nabitého sebevědomí, které při překonávání nových výzev děti (ale i vy:) zažijete, vám posunou vlastní limity a sou k nezaplacení:)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz