Hračky pro rozvoj dětské kreativity

Učit se hrou je velká zábava! Naučné hračky rozvíjí jemnou a hrubou motoriku dětí, podporují představivost a logické myšlení a dávají dětem možnost pochopit akce a reakce zábavným způsobem. Zvídavá dítka milují zajímavé hračky, se kterými mohou objevovat svět. Pojďme si představit smysluplné hračky pro rozvoj dětské kreativity.

Dřevěné tahací hračky – Žirafa, zebra, slon, pejsek nebo medvěd? Každé dřevěné zvířátko na provázku motivuje děti zdokonalovat začátky chůze a podporuje jejich motoriku, obratnost a zvídavost. Hračky mají 4 tichá kolečka, ideální tvar vhodný do dětských ručiček a dostatečně dlouhý provázek. Samozřejmostí jsou nátěry hračky netoxickými barvami.

38136-2_jezek-montessori-2v1-vkladacka-a-tahacka-viga-polarb

 

Puzzle a vkládačky – Zábavou formou rozvíjí, učí kritické myšleníjemnou motoriku a soustředění. Podporují manuální a kognitivní dovednosti a podporují představivost i logické myšlení dítěte.

 

35394_drevene-barevne-vkladaci-puzzle-tvary-woobidoo

 

Dřevěná kuličková dráhaSpirálovitá věž se skládá ze 6 dílů, které děti snadno poskládají do sebe. Barevné míčky se zvířátky a notami může dítko pouštět z nejvyšší úrovně věže a sledovat, jak daleko se dokutálí. Dráha rozvíjí koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku dětí a podporuje jejich schopnost soustředění.

 

39756_drevena-kulickova-draha-tooky

 

Balanční hračky  – Perfektně rozvíjí jemnou motoriku, která je důležitá pro budoucí psaní, kreslení a malování. Vyberte dětem hračky, které jejich motoriku potrénují a usnadněte jim první psaní a ovládání své ruky.

 

38100-1_drevena-balancni-vez-viga-polarb 

 

Montessori aktivity board – Dlouhé minuty zábavy:) Dřevěnou desku bez nebo se stojanem můžete položit na zem, připevnit na zeď nebo samostatně postavit. Activity board obsahuje 20 prvků, na kterých si dítko trénuje jemnou motoriku, trpělivost, kreativní myšlení i zručnost a trpělivost. Deska stimuluje všechny smysly a rozvíjí kognitivní dovednosti.  Každá část je perfektně obroušena a pevně přichycena.

 

Facebook Ads (20)

 

Dřevěné provlékání provázkůDětské dřevěné proplétací hračky rozvíjejí jemnou motoriku, trénují ruku a prsty na psaní. Učí děti soustředění, rozjíví kreativitu a fantazii. Doporučujeme jako dárek pro předškoláky.

 

Facebook Ads (36)

 

Oboustranné grafomotorické desky3 oboustranné desky, dřevěný štětec a stylus rozvíjejí polysenzorické učení, soustředění i kreativitu dítěte. Obkreslování tvarů vyřezaných na desce podporuje motorické schopnosti a trénuje správný úchop pastelky pro správný směr písma.

 

Facebook Ads (35)

 

Kreslící křídová tabule – Smysluplná dřevěná hračka je opatřena tabulovou barvou s glavírováním, které slouží jako pomůcka pro malé umělce. Dřevěnou desku a 4 barevné křídy ocení děti od 3 let. Tabule připravuje dětskou ruku na kreslení a psaní, rozvíjí jemnou motoriku a fantazii a zároveň je designovou dekorací do pokojíčku.

 

Facebook Ads (39)

 

Dřevěná jídelní sada – Obsahuje prkénko, nůž a 4 druhy zeleniny. Kreativní jídelní sada učí děti krájet a trénuje jejich jemnou motoriku. Jednotlivé díly jsou k sobě připevněny suchým zipem a dítku poskytnou kreativní zábavu.

Dřevěná kuchyně s příslušenstvím – Smyslem hry je příprava jídel, kdy dítko využije dřez, troubu i sporák. V kuchyňce se nachází hrnec, pánev, příbory i zelenina nebo slánka a pepřenka. Během vaření se děti naučí používat kuchyňské náčiní a zároveň stimulují představivost, kreativní myšlení a rozvíjí sociální dovednosti.

 

38787-2_drevena-kuchynka-pro-deti-s-doplnky-viga-toys

 

Montessori vzdělávací hračkyObjevte svět Montessori hraček pro rozvoj dětských dovedností! Naše kategorie Montessori hraček nabízí široký výběr vzdělávacích her a pomůcek navržených tak, aby podporovaly individuální učení a kreativitu dětí. Inspirováno Montessori pedagogikou, naše hračky jsou navrženy s ohledem na přirozený vývoj dítěteposilují motorické dovednosti, podporují smyslové vnímání a rozvíjejí kognitivní schopnosti. Prozkoumejte naši nabídku a přineste do hry vzdělání a zábavu pro vaše malé objevitele!

Dřevěná kytara pro děti – Hračka věrohodně kopíruje klasickou kytaru a její velikost dokonale padne do dětských rukou. Malým muzikantům rozvíjí talent, hudební sluch, kognitivní schopnosti i představivost, umožňuje ladění a poskytuje perfektně čistý zvuk.

Každý kus dřevěné hračky, která rozvíjí dětskou kreativitu je opatřen zdravotně nezávadnými barvami, má oblé hrany zabraňující poranění dítka, nejrůznější tvary, barvy a struktury pro maximální rozvoj motoriky a logického myšlení.

Vaše Monika z Monbaby

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz