Sleepee pro klidný a bezpečný spánek vašich dětí

Sleepee je značka ručně šitých doplňků nejen do postýlky, navržených pro klidný, bezpečný a kvalitní dětský spánek. Spánek je totiž jednou ze základních potřeb člověka a je nezbytný pro dobrou fyzickou i psychickou kondici, což jako rodiče moc dobře víte. Veškeré produkty Sleepee jsou vytvořeny tak, aby dětem pomohly ke klidnému a dlouhému spánku. Hnízdečkazavinovačky, spací pytle, přikrývky, polštáře i všechny další produkty jsou ručně šité s velkým důrazem na detail a prvotřídní kvalitu. Každý výrobek byl důkladně testován a použité materiály jsou certifikované pro děti od narození.

Spací pytle

Věděli jste, že spánek ve spacím pytli je pro vaše miminko ten nejbezpečnější způsob? Děťátko si udržuje stabilní teplotu, protože se neodkope a navíc nehrozí vdechnutí volné přikrývky. Spací pytel je prostorný a má praktické oboustranné zapínání na zip pro snadné oblékání a přebalování. Spací pytle nabízíme ve všechny možných variantách, barvách, motivech i materiálech od těch pro nejmenší miminka až po varianty s nohavicemi pro batolata a malé chodce. Spací pytle si zamilovaly tisíce maminek a doporučují ho i certifikované spánkové poradkyně.

 image00009 (2)

Zavinovačky

Zavinuté miminko je spokojené, protože se cítí podobně jako když bylo u maminky v bříšku. Dopřejte mu tento pocit a vyberte si klasickou zavinovačku na mašli nebo tzv. Swaddle. Klasická zavinovačka má praktické zapínání na mašli, takže ji můžete utáhnout nebo povolit podle potřeby miminka. Na rozdíl od zapínání na zip se z ní ale děťátko jen tak nevykope a zavinovačka si stále drží svůj tvar.

 

Facebook Ads (73)

 

Swaddlery neboli kukličky si získaly oblibu u mnoha maminek v zahraničí. Kuklička je velkým pomocníkem při péči o právě narozené miminko. Pomůže vašemu miminku ke kvalitnějšímu a delšímu spánku, protože ho nebudí tzv. Moorův reflex, který je typický pro děti do 3 - 4 měsíců. Jedná se o úlekový reflex, který se projevuje náhlým nekoordinovaným škubnutím ručiček, které miminko probudí.

Produkty Sleepee doplňují teplou náruč a něžnou péči rodičů, pomáhají dětem rozvíjet správné návyky a nastavit denní rytmus.

Facebook Ads-13

 

Hnízdečka

Hnízdečko je důležitou součástí výbavičky pro miminko. Pomůže Vám při nejen při uspávání děťátka a využijete ho v postýlce, při společném spaní v manželské posteli nebo kdekoli na gauči.

 

Facebook Ads-12

 

Polštářky

Dětské polštářky Sleepee s roztomilýma ouškama využijete jako fixační polštářky do kočárkuautosedačky, dětského lehátka nebo na spaní do postýlky. Polštář ve tvaru medvídka je nízký a plochý, takže je vhodný i pro nejmenší děti.

 

Facebook Ads (70)

 

Deky a hrací podložky

Dětské bambusové deky Sleepee jsou univerzálním kouskem do výbavičky vašeho miminka. Využijete je v kočárku, během cestování i jen tak na doma. Na výběr máte celoroční deky Bamboo Touch, lehké deky Ultra Soft nebo jemné bambusové šátky s multifunkčním použitím.

 

Facebook Ads-15 

 

Hrací podložky Sleepee využije miminko během každodenního hraní na chladné zemi doma i venku.

 

Facebook Ads-14

 

Ložní prádlo

V posteli stráví dítě velké množství času a proto je důležité, aby spalo na kvalitním prostěradle s kvalitním povlečením. Vyberte si z naší nabídky dětských prostěradel a povlečení z přírodních materiálů vhodných pro miminka od narození.

 

 Facebook Ads-16

 

Oblečení a doplňky

Čepičky, bodyčka, pyžamka a další oblečení nejen pro novorozence. Nejkvalitnější přírodní materiály, odolné proti častému praní, příjemné na dotek i na pohled. Takové oblečení chcete svému miminku obléci každý den!

 

Facebook Ads-17

 

Vyberte si také z našich doplňků, které vám usnadní péči o miminko. Mušelínové plenky, klipy na dudlík a usínáček Sleepoušek si zaslouží místo v každé výbavičce pro miminko.

 

 Facebook Ads-18

 

Na cesty

Cestování s dětmi může být zábava, pokud se budou během cest cítit příjemně. Objevte naše fusaky do autosedačky, prodyšné podložky proti pocení a další vychytávky, které vám usnadní čas strávený s dětmi na cestách.

 

Deka a fusak do autosedačky Sleepee Royal Baby Sunflower

 

Pokud chcete pro své miminko opravdu to nejlepší, pak je pro vás Sleepee tou pravou volbou! 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz