Nekonečná zábava: Pěnová hřiště Meowbaby

Rodinná společnost Meowbaby tvoří doplňky pro batolata již od roku 2017. Všechny hračky jsou vyrobeny na základě požadavků a přání dětí samotných zaměstnanců, které je zároveň testují a předávají cennou zpětnou vazbu. Díky tomu tým mladých, energických a kreativních lidí velmi dobře zná potřeby dětí a může jim tak vytvářet zábavné hračky na míru. Posuďte sami!

Chyt hračky

Hračky Meowbaby zapojují dítka do fyzické aktivity a kreativních hrátek, pomáhají se správným vývojem a trénují motoriku. Děti si zamilují multifunkční hrací podložky, pěnové bloky, dřevěné hračky s prvky Montessori, jako jsou balanční prkna, skluzavky a lezecké stěny, senzomotorické kladiny, šplhací žebříky Pikler nebo oblíbené učící věže. V současnosti je Meowbaby předním výrobcem suchých bazénků s balonky.

Meowbaby spojuje zábavu i cvičení!

 

Facebook Ads (19)

 

Pěnová hřiště

S pěnovým hřištěm se suchým bazénkem si děti od 1 do 3 let užijí nekonečné množství her a zábavy! Několikadílná hrací sada procvičí dětskou motoriku a koordinaci a zapojí fantazii. Využít ji lze v rámci smyslové integrační terapie, procvičování manuálních dovedností a kreativní kombinace jednotlivých prvků – stavění pevností či hradů či překážkových drah. Děti mohou dovádět v suchém bazénku s míčky, uložit hračky do bazénku nebo si míčky užít během koupání ve vodě. Jednotlivé části hřiště děti ocení jako sedačky či malé pufy pro sezení.

Zábavné hřiště přímo v dětském pokojíčku!

Facebook Ads - 2023-11-27T103106.511

Kvalitní materiály

Hřiště je vyrobeno z netoxické polyuretanové antialergenní pěny, která je navíc vysoce odolná proti deformaci a zajistí bezpečnost dětí během jejich her. Jednotlivé bloky jsou lehké a dítě s nimi může snadno manipulovat. Díky minimalistickému designu a množství barevných kombinací zapadne pěnové hřiště do každého dětského pokojíčku.

Snadná údržba

Potah z příjemně měkké odolné látky s certifikátem OEKO-Tex tvoří 70% bavlna a 23% polyester. Každá část hřiště disponuje praktickým zapínáním, díky kterému lze potah snadno sundat a vyprat v pračce na 30 °C. Balonky lze umýt pod tekoucí vodou.

 Facebook Ads - 2023-11-27T103017.525

Pěnové hřiště bude nejoblíbenějším místem pro hraní každého zvídavého dítěte. Doplňte jej o další zajímavé příslušenství a dopřejte dítkům nekonečnou zábavu!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz