„Učení hrou.“ to jsou edukativní hračky Milin

Zábavné, ekologické a edukativní. To jsou hračky Milin! Dřevěné hračky vyrobené z obnovitelných materiálů poskytují dětem zábavu, rozvíjejí jejich jemnou motoriku, smysl pro představivost, kreativitu a vzdělávání. Během hraní se dítka naučí trpělivosti, hračky podněcují dětskou fantazii a nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku!

Vzdělávací hračky

Značka Milin vstupuje do světa dřevěných hraček s jasným posláním – každá hračka bude děti bavit a vzdělávat zároveň! Jejich cílem je rozvoj jemné motoriky dětí předškolního věku, jejich představivosti a tvořivého myšlení. Hračky podněcují dětskou kreativitu a umožňují vyjádřit jejich jedinečnou osobnost. Značka Milin, mimo jiné, získala již několikrát ocenění Hračka roku.

Filozofie značky Milin: „Učení hrou.“

Ekologická značka

Hračky Milin jsou vyrobené z nejkvalitnějších obnovitelných materiálů s nadstandardními certifikáty pro ochranu přírody a splňují nejpřísnější certifikáty kvality, ekologie a bezpečnosti. Výroba pečlivě promyšlených hraček se hlásí k odpovědnosti k přírodě a má minimální dopad na životní prostředí. Milin klade důraz na detaily, které ocení uvědomělí rodiče i jejich potomci.

Promyšlené hračky

Ať už pro vaše ratolesti vyberete hračky pro poznávání zvířat a barev, proplétání dřevěných zvířátek provázkem, které připravuje ruku na psaní, křídové tabule pro rozvoj kreativity nebo motorické hračky, nešlápnete vedle! Každá hračka je jedinečná a zábavnou formou děti učí.

Hračky Milin nesmí chybět v žádném pokojíčku.

Dřevěné proplétání

Předškoláci potřebují trénovat jemnou motoriku, aby připravili ruku a prsty na psaní ve školní lavici. Proplétací hračky děti učí soustředění, rozvíjí jejich fantazii a kreativitu. Vybrat můžete z mnoha motivů, včetně oboustranných grafomotorických desek.

Facebook Ads (55)

Počítání čísel

V roce 2022 získala hračka ocenění Hračka roku v kategorii pro předškoláky. Není se čemu divit! Počítání hrou je edukativní a zábavná, vytvořena podle principů Montessori. Jednoduchou formou učí dítka počítat od 1 do 10.

 

Facebook Ads - 2023-11-21T121432.356

 

Křídová tabule

Stylová dekorace, která zároveň učí děti kreslit. Díky tabuli si dítka procvičují jemnou motoriku, rozvíjí fantazii a kreativní myšlení. V dětském pokoji bude skvělým doplňkem s možností měnit design každý den!

 

Facebook Ads (39)

 

Jojo robot

Jemnou motoriku a logické myšlení dětí rozvíjí také Jojo robot. Dítko vkládá 5 různých ozubených koleček do příslušných otvorů tak, aby se do sebe zapadly a točily se. Motorická hračka navíc trénuje soustředěnost a trpělivost.

 

Facebook Ads (37)

 

Oblékací panenky

Dítka si vyhrají s dřevěnou panenkou Emmou a jejími stylovými oblečky! 5 různých outfitů lze společně kombinovat a díky zabudovaným magnetům také snadno připevnit k panence. Malí návrháři ocení i možnost tvořit vlastní oblečky pro panenku.

 

Facebook Ads (38)

 

Udělejte radost vašim dětem a pořiďte jim zábavné hračky, vyvinuté na principech Montessori. Vsadíme se, že si je zamilují už během prvního hraní!

 

Přeji příjemnou zábavu,

Vaše Monika z Moniel

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz