Multifunkční dětské hřiště Kidwood

Jakmile poznáte Kidwood, vaše představa dokonalého dětského hřiště se změní! Zapomeňte na oprýskané plastové prolézačky! Nechte děti objevovat svislé i vodorovné žebřiny, lanovou síť, gymnastickou hrazdu, houpačku i skluzavku nebo šplhací lano a provazový žebřík v pohodlí jejich dětského pokojíčku.  A nebojte – omyvatelná žíněnka jim bude vždycky krýt záda!

Facebook Ads (32)

Výhody hřiště

Hřiště motivuje děti ke zdravému a přirozenému pohybu, podporuje jejich fyzický i duševní rozvoj, procvičuje flexibilitu, vytrvalost, koordinaci i obratnost a posiluje svaly. Děti zažijí radost z pohybu díky možnosti doplnění o nejrůznější příslušenství. Hřiště je tak ideálním místem pro dlooouhé hodiny hraní, prolézání a objevování.

347

Děti si vydrží hrát celé hodiny!

Multifunkční hřiště snadno přizpůsobíte věku, odvaze a fyzickým dovednostem dítka. Vhodné je tedy pro děti, které právě začínají chodit i pro nadšené školáky. Hřiště je bude bavit v každém věku a užijí si s ním roky zábavy!

346

Stabilní konstrukce

Bezpečnost dětí je pro Kidwood na prvním místě. Hřiště se pyšní stabilní dřevěnou konstrukcíbřezového dřeva a březové překližky. Odborníci v Kidwood vědí o výrobním procesu vše – od surového dřeva, až po hotový výrobek. V dílnách jsou využívány moderní stroje pro maximální možnou kvalitu a stabilitu. Volně stojící hřiště je ošetřeno lakem na vodní bázi a jeho součástí je měkká a pohodlná matrace, která chrání dítko před nežádoucím zraněním.

Promyšlené do posledního detailu. To je hřiště Kidwood!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz