Zdravý pohyb s Good Wood

Své výrobky vytváří Good Wood na základě Montessori pedagogiky. Hračky podporují děti ve zdravém pohybu, trénují svaly, posilují jemnou i hrubou motoriku, zlepšují koordinaci, soustředění i rovnováhu. Každý kousek je vyroben z precizně zpracovaného dřeva a disponuje potřebnými certifikáty.

Facebook Ads (49)

Rodinná firma

V době karantény objevují budoucí zakladatelé značky Good Wood inspiraci k domácímu cvičení a vyvíjejí jednoduchou dřevěnou houpačku. Tu později rozvíjejí dál a doplňují o senzorickou desku pro ještě více zábavy. Představují ji svým dětem a hra začíná! Děti si dřevěnou houpačku 2v1 užívají na tisíc způsobů a dospělí nalézají novou dimenzi tréninků rovnováhy a oblíbené jógy. Houpačka navíc roste společně s dítětem – snadno k ní připojíte další doplňky nebo matraci v různých barvách.

Facebook Ads - 2023-11-08T111632.927

V dílnách mladé rodinné firmy dnes vznikají multifunkční hračky a pomůcky, které rozvíjí dětskou kreativitu a fantazii nebo děti podporují ve zdravém pohybu za každého počasí, trénují jejich motoriku, koordinaci i soustředění a rovnováhu. Dětská balanční houpačka zajistí skvělou zábavu a pozitivně ovlivňuje vývoj dětí. Navíc se dá díky stolní desce snadno přetvořit na praktický stoleček. V nabídce Good Wood nechybí ani oblíbené balanční prkno, které děti učí rovnováze a trénuje svaly i hrubou motoriku.

Good Wood přináší radost dětem i jejich rodičům!

Facebook Ads - 2023-11-08T112115.643

Promyšlený design

V době všudypřítomných plastů je hřejivé, přírodní a voňavé dřevo stálé více žádané. Vedle Montessori přístupu, dbá Good Wood také na estetické a ergonomické provedení hraček, pomůcek a doplňků. Každý produkt je vyroben z kvalitního dřeva a vyladěný k naprosté dokonalosti, díky zapadne do každého interiéru.

Facebook Ads (34)

S láskou ke dřevu a dětským úsměvům.

Bezpečná hra

Během výroby je kladen důraz na pečlivé opracování ostrých hran. Každý centimetr voňavého dřeva je hladký a maximálně bezpečný. Použité kvalitní certifikované materiály jsou funkční, odolné a precizně zpracované

Hodiny zábavy, která jen tak neomrzí.

Facebook Ads (35)

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz