Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro dvouleté dítě

Pořídit dárek pro děti ve věku 2 let není jen tak! Zvídavé dětičky potřebují objevovat svět a dovádět se svými kamarády! S jejich hračkami tedy rozhodně nesmí být nuda. Vybrali jsme pro vás pár tipů, se kterými bude výběr ideálního dárku jednodušší. 

Multifunkční učící věž Craffox

Stylový pomocník do každé domácnosti. Učící věž využijete v kuchyni, kde vám bude dítko pomáhat nebo koukat pod ruce. Jednoduše ji také přeměníte na stoleček se židlí a křídovou tabuli, kde může dítko rozvíjet své umělecké nadání.

Facebook Ads (58)

Panenka Collete

Krásná panenka nesmí chybět žádné holčičce! Collete umí sama stát, má stylové oblečení a především pomáhá dětem rozvíjet empatii, komunikaci a smysl pro zodpovědnost.

Facebook Ads (59)

Dřevěný žebřík Pikler 

Děti zažijí plno zábavy s dřevěným žebříkem ve tvaru trojúhelníku! Pikler lze využít jako prolézačku, žebřiny, domeček nebo nedobytný bunkr. Dětské fantazii se meze nekladou!

Facebook Ads (53)

Suchý bazének s míčky

Kulatý nebo hranatý, bezpečný a plný balónků! Dovádění v suchém bazénku s míčky si děti zamilují na první skok! V neposlední řadě budou také rozvíjet smysl pro fantazii a hru, procvičí koordinaci a motoriku.

Facebook Ads (60)

Spací pytel s nohavicemi Sleepee

Doporučujeme všema deseti! Zajistí svobodu pohybu během spánku, zabrání přehřátí tělíčka a dítko se v něm neodkope.

Facebook Ads (61)

Senzorická deska a houpačkav jednom

Jedna strana desky je hladká pro houpání, klouzání a balancování, druhá disponuje vyřezanými tvary pro obkreslování prstem nebo štětcem. Deska rozvíjí jemnou i hrubou motoriku, představivost a smysl pro koordinaci.

Facebook Ads (63)

Sedací vak BiNi

Nepostradatelná součást každého dětského pokojíčku! Na sedacím vaku mohou děti odpočívat a prohlížet si oblíbenou knížku nebo dovádět s kamarády! Lenošit na něm mohou i rodiče.

Facebook Ads (64)

Dětská skluzavka a horolezecká stěna

Perfektním dárkem pro dobrodružné děti bude lezecká stěna a skluzavka v jednom, která doplní žebřík Pikler! Dítka mohou vesele šplhat, podlézat, lézt a klouzat se a rozvíjet tak svůj pohybový aparát.

 Facebook Ads (65)

Veselé podkolenky Mama's Feet  

Co by to bylo za narozeniny nebo Vánoce bez ponožek! Ty od Mama's Feet ale zaručeně zaujmou i ty nejmenší oslavence. Jsou totiž zábavné, roztomilé a taky trochu bláznivé. No kdo by nechtěl podkolenky se zvířecími oušky nebo andělskými křídly. Dítko je nebude chtít sundat z nožky. Navíc jsou elastické, dobře drží na nohou a nedělají zářezy okolo lýtka

Facebook Ads (66)   

Pro další tipy na dárky můžete mrknout na náš E-shop do sekce DÁRKY.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz