Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro předškoláky

Uteklo to jako voda a máte doma předškoláka? Pořiďte mu parádní dárek k narozeninám nebo k Vánocům! Přinášíme několik tipů na hračky, které ho budou bavit a zároveň rozvinou jeho psychomotorický vývoj i fyzické dovednosti a připraví ho na školu.

Multifunkční hřiště Kidwood

Nabízí nekonečné hodiny zábavy za každého počasí! Procvičuje obratnost i koordinaci a spolehlivě poskytuje radost z pohybu. Součástí dřevěného hřiště jsou žebřiny, lanová síť a pohodlná omyvatelná žíněnka. Dokoupit ale můžete řadu zábavných doplňků.

Facebook Ads (48)

Houpačka se stolní deskou

Balanční houpačka poskytuje prostor pro fantazii a kreativitu, během kterých si děti procvičí svaly, jejich koordinaci i motoriku. Praktickým doplňkem je stolní deska pro kreativní výtvory malých umělců.

Facebook Ads (49)

Interaktivní panenka

Po zmáčknutí bříška panenka pláče, směje se nebo volá maminku a tatínka. Děti so hrou s panenkou rozvíjí empatii, komunikaci a smysl pro zodpovědnost.

Facebook Ads (50)

Skluzavka do interiéru

Které dítě by ji nechtělo?! Praktická pomůcka procvičuje smysl pro rovnováhu a rozvíjí koordinaci i motoriku. S minimalistickým designem se hodí do každé domácnosti.

Facebook Ads (51)

Pěnové hřiště

Po nekonečném dovádění v suchém bazénku touží každé dítko! Několikadílná pěnová hrací sada zajistí spoustu zábavy a her, při kterých děti podpoří motoriku i smysl pro představivost.

Facebook Ads (52)

Dřevěný trojúhelník Pikler

Dětský dřevěný set Piklerové trojúhelníku, doplněný o horolezeckou stěnu a skluzavku je neuvěřitelně kreativní pomůcka pro rozvoj dětské představivosti a pohybového aparátu. Sestava má tisíce využití: prolézačka, žebřiny, švédská zeď, domeček, nedobytný bunkr. Díky skluzavce nebo stěně se může na žebříku nejen šplhatpodlézatlézt po čtyřechschovávat se, ale i se klouzat a posilovat pohybový aparát. Můžete jej doplnit o domácí dětské hřiště a vytvořit tak království nekončící zábavy.

Facebook Ads (53)

Balanční prkno

Nabízí neomezené možnosti pro cvičení i dětské hry. Balanční deska je perfektní pohybovou pomůckou rozvíjející motoriku a představivost dítěte. Navíc má ze spodní strany praktickou plsť, která brání poškrábání vaší podlahy.

Facebook Ads (54)

Provlékání provázků

Smysluplná hračka která rozvíjí jemnou motoriku, učí děti soustředění, rozjíví kreativitu a fantazii. Proplétání také připravuje dětskou ruku na psaní.

Facebook Ads (55)

Motorická hračka s ozubenými koly

Rozvíjí logické myšlení, procvičuje jemnou motoriku, soustředění a trpělivost. Účelem hračky je vkládání ozubených koleček do otvorů tak, aby se točila.

Facebook Ads (37)

Dřevěná panenka

Ideální dárek pro děti, které mají rády oblékání panenek. S různými oblečky děti vytvoří mnoho stylových outfitů a objeví své návrhářské schopnosti. 

Facebook Ads (38)

Křídová tabule

Podporuje děti ke zlepšování kreslících dovedností, učí je první jednoduché linie, čáry a jednoduché vybarvování. V neposlední řadě rozvíjí jemnou motoriku a kreativitu malých umělců.

Facebook Ads (39)

Sedací vak BiNi

Nepostradatelná součást každého dětského pokojíčku! Na sedacím vaku mohou děti odpočívat a číst nebo dovádět s kamarády! Lenošit na něm mohou i rodiče.

Facebook Ads (56)

Pro další inspiraci na dárky se můžete mrknout SEM.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz