Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro nastávající maminky

 

Vybrat dárek pro budoucí maminku není jen tak! Musí splňovat vysoké nároky na kvalitu a pohodlí a navíc musí být i tak trochu roztomilý. Připravili jsme pro vás pár tipů na dárky pro vaše těhotné přítelkyně, manželky, sestry i kamarádky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle a těhulky vás budou milovat ještě o kousek víc!

Těhotenská a kojící košilka

Perfektní dárek pro každou nastávající maminku! Pohodlná a praktická kojící košilka Moniel je vyvinuta certifikovanou laktační poradkyní, ve spolupráci s porodními asistentkami a dulami, díky čemuž umožňuje snadné a pohodlné kojení ve dne i v noci. Elastická košilka se speciálním výstřihem do V, perfektně padne každé postavě a spolehlivě zpříjemní společné chvíle s vaším miminkem.

Tip od Monbaby:

Kojící košilku můžete nosit i jako pohodlné šaty! No uznejte, kdo by nechtěl chodit ven v pyžamu a vypadat přitom chic? 

 DSC_7175

Pohodlný župan

Nepostradatelným kouskem pro těhotné ženy je župan! Tělo si během období těhotenství prochází spoustou změn a je důležité se během nich cítit jako v bavlnce. Doslova! Moniel župánek zajistí pocit bezpečí a maximálního pohodlí každého těhotenského bříška. Moniel župan oceníte také v porodnici, během kojení a když miminko trochu povyroste, můžete si s ním maminka užít i první zasloužený wellness pobyt s kamarádkami.

Tip od Monbaby:

Perfektním dárkem pro těhulky je matchy set košilky a župánku, který budoucí maminka využije v porodnici, v pohodlí domova, ale i na cestách. S miminkem se také může sladit díky rostoucím pyžamkům nebo novorozeneckému body s uzlem v matchy barvách.

310

Dlouhá kojící mikina

Kojící mikina, která na první pohled nevypadá jako kojící? Tenhle kousek od Moniel chce mít v šatníku každá maminka! Pomocí speciálních kapes můžete decentně kojit kdykoliv a kdekoliv bude miminko potřebovat. Dlouhý střih mikiny zajistí dostatek místa pro těhotenské bříško i jemné objetí měkoučké látky v šestinedělí. Během mateřství maminky využijí mikinu jako pohodlné a stylové mikinové šaty na dětské hřiště, výlet nebo kafíčko s kamarádkou.

 Facebook Ads (45)

Krátká kojící mikina 

Někdo to rád krátké. Tedy - kratší! Krátká kojící mikina Moniel se pyšní stejnými benefity jako ta dlouhá, včetně speciálních kapes pro decentní kojení. Její střih však končí přibližně v oblasti boků. Mikina spolehlivě obejme těhotenské bříško a novopečená maminka ji využije i pro každodenní kojení. Kolekce Basic nabízí mikiny v trendy barvách Dark Green, Chocolate, Light Beige, Powder Pink.

Víte, že?

Udržitelné oblečení Moniel je od první do poslední nitky ušito v České republice.

312

Klasická dámská mikina

Vaší drahé polovičce, ségře, kamarádce nebo mamince můžete udělat radost i nekojící verzí mikiny Moniel! Klasická mikina je ušita ze speciálně vyvinuté, elastické a extra hebké látky, která odolá častému praní, netvoří žmolky a HLAVNĚ není třeba ji žehlit! To ocení každá maminka!

Tip od Monbaby:

Zkombinujte mikinu s dámskými tepláky nebo dětskou teplákovou soupravou a slaďte váš outfit!

#matchymatchy outfit

Krátké i dlouhé kojící mikiny Moniel perfektně doplní dětské roustoucí teplákové overaly nebo rostoucí mikiny a tepláky! Vyberte #matchymatchy outfit pro maminku i její miminko v barvách Dark Green, Chocolate, Light Beige, Powder Pink. Vsadíme se, že to bude ten nejlepší dárek!

313

BiNi vak kombinace velikosti L + M

Těhotenství se „jiný stav“ neříká jen tak. Více či méně viditelné fyzické i psychické změny ženského těla jsou těžko popsatelným koktejlem. Odpočinek je v tomto období obzvlášť důležitý, proto budoucí mamince dopřejte čas, kdy si může hodit nožky nahoru a sáhnout po dobré knížce. Na knihu vám tip nedáme, ale doporučíme extra pohodlný sedací vak BiNi! Kombinace velkého sedacího vaku L a menšího kolegy S nebo M jako podnožky je dokonalým místem k zaslouženému odpočinku, mazlení s miminkem nebo k pohodlnému kojení. Je ušitý ze 100% organické bavlny tkané na zakázku, má praktické ucho a když na to přijde, využije ho celá rodina!

153

Milníkové kartičky

Každá budoucí maminka chce zachytit nejkrásnější okamžiky s těhotenským bříškem. S milníkovými kartičkami Moniel bude fotografování průběhu těhotenství nezapomenutelným zážitkem a fotografie jedinečnými vzpomínkami do rodinného alba. Kartičky z kvalitního vysokogramážního papíru jsou ošetřené matnou laminací a společně s minimalistickým designem zajistí dokonalý vzhled na každé fotce! 

314

Výbavička pro miminko

Budoucí mamince vykouzlí úsměv na rtech také dárek pro miminko. Radost spolehlivě udělá praktická čepička nebo čelenka Moniel, novorozenecké body s uzlem i zavinovačka Sleepee. Velmi praktickým dárkem bude držák a klip na dudlík, mušelínové bambusové plenky nebo fixační polštářek. Co všechno do výbavičky patří se můžete dočíst ZDE nebo se inspirujte dalšími tipy na dárky pro miminko.

315

Těhotenství je jedinečné období, během kterého si nastávající maminka zaslouží být opečována, rozmazlována a milována. S našimi tipy na dárky uděláte radost nastávající mamince i jejímu miminku.

Pro další inspiraci na dárky pro těhulky se můžete mrknout SEM.

 Vaše Monika z Monbaby

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz