Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro tříleté dítě

Tříleťáci už nejsou malá mimina! Jejich hračky by měly být zábavné a zároveň edukativní. Pokud si lámete hlavu nad tím, který dárek pro dítko ve věku 3 let vybrat, mrkněte na náš článek a inspirujte se.

Schůdky Toddler 

Vychytávka do každé domácnosti, kterou uvítáte vy i vaše děti! Malí pomocníčci ocení rostoucí učící věž, která poslouží zároveň jako kuchyňské schůdky pro rodiče. Jsou skládací, nadčasové a šetří cenný prostor v interiéru.

Facebook Ads (29)

Panenka Baby Susú 

Miminko Baby Susú s bohatým příslušenstvím můžou vaše děti krmit, dát pít z lahvičkykoupatpřebalovat, vozit kočárku a zapojovat do spousty dalších činností. Mohou ji také oblékat do roztomilého oblečení. Naučí se empatii a rozvinou své společenské dovednosti. Pořídit můžete roztomilou holčičku nebo malého chlapečka.

Facebook Ads (30)

Houpací balanční prkno MeowBaby 

Houpací prkno je dokonalou pohybovou pomůckou, která rozvíjí dětskou kreativitu a zdokonaluje motoriku. S neomezenými možnostmi cvičení a her, nabízí nekončící zábavu pro děti i jejich rodiče! Uvidíte sami, co vše dokážou děti s touto balanční deskou vymyslet. V nabídce máme čistě dřevěnou variantu nebo balanční prkno s plstěnou spodní stranou jako ochranou před poškrábáním podlahy. 

Facebook Ads (31)

Domácí hřiště Kidwood 

Multifunkční prolézačku si děti zamilují na první pohled! Zažijí v ní spoustu zábavy a zdravého pohybu za každého počasí. Hřiště poslouží jako žebřiny v různých roztečích, lanová síť a omyvatelná žíněnka. K hřišti můžete postupně dokoupit řadu doplňků jako je houpačka pro malé i větší děti, gymnastická hrazda, skluzavka nebo provazový žebřík.

Facebook Ads (32)

Sedací vak BiNi

Roztomilý a funkční doplněk do každého dětského pokojíčku. Zajistí pohodlný prostor, ať už se děti rozhodnou dovádět, hrát oblíbenou hru nebo jen lenošit a odpočívat. Měkoučký potah příjemně obejme i unavené rodiče, kteří touží po chvilce relaxace.

Facebook Ads (33)

Balanční houpačka se stolečkem a skluzavkou

Nepostradatelný kousek do dětského pokojíčku! Děti si hodiny vyhrají s balanční houpačkou, kde rozvinou svoji koordinaci, motoriku a posílí svaly. Díky přídavné desce ji mohou využít i jako praktický stoleček pro podporu fantazie a kreativity. Dokoupit můžete i skluzavku a žebřík v jednom pro ještě větší zábavu.

Facebook Ads (34)

Provlékání provázků

Dětské dřevěné proplétací hračky jsou krásným a smysluplným dárkem co rozvíjí dětskou kreativitu, představivost a soustředění. Procvičují jemnou motoriku a připravují dětskou ruku na kreslení a psaní.

Facebook Ads (36) 

Grafomotorické hračky

Dřevěné grafomotorické desky rozvíjí dětskou kreativitukoordinaci ruka-oko i jemnou motoriku a působí na všechny smysly, dle principů Montessori. Sada obsahuje 3 deskydřevěný štětec a dřevěný stylus.

Facebook Ads (35)

Motorická hračka Jojo robot

Rozvíjí logické myšlení, procvičuje jemnou motoriku, soustředění a trpělivost. Účelem hračky je vkládání ozubených koleček do otvorů tak, aby se točila. Jednoduchou formou tak malý koumák trénuje svoji hlavičku a učení s touto hračkou je hrou.

Facebook Ads (37)

Dřevěná panenka na oblékání Emma

Ideální dárek pro děti, které mají rády oblékání panenek. S různými oblečky děti vytvoří mnoho stylových outfitů a objeví své návrhářské schopnosti. Do párečku můžete pořídit i chlapečka Finna.

Facebook Ads (38)

Křídová tabule

Podporuje děti ve zlepšování kreslících dovedností, učí je první jednoduché linie, čáry a jednoduché vybarvování. V neposlední řadě rozvíjí jemnou motoriku a kreativitu malých umělců.

Facebook Ads (39)

Activity board Foxy Family

Activity board je oblíbená hračka a vzdělávací pomůcka pro malé děti. Je vytvořena podle principů Montessori a umožňuje dětem rozvíjet kreativitulogické myšlení, jemnou motorikupředstavivost a mnoho dalšího. Hračky, které rozvíjí a zabaví na dlouhou dobu? To jsou naše activity boardy!

Facebook Ads (40)

Samolepky na zeď

Samolepky na zeď jsou skvělou možností jak oživit každý holčičí i chlapecký pokojíček. Navíc chrání zeď proti ušpinění a dodají celé místnosti nevšední vzhled. Vybírat můžete z neuvěřitelného množství nádherných designových samolepek nejen do dětského pokoje! 

Facebook Ads (41)

Dětský dřevěný fotoaparát

Dětský dřevěný fotoaparát PixFox zaujme všechny děti s bohatou fantazií a chutí zaznamenat každý radostný moment. Fotoaparát funguje na principu Dívej & Kresli, takže jednoduše "vyfotí" cokoli je zrovna napadne a poté to nakreslí na displej (tabuli) fotoaparátu křídou. 

Facebook Ads (42)

 Pro více tipů na dárky mrkněte do našeho Dárkového průvodce na e-shopu

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz