Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro roční dítě

Slavíte prv narozeniny vašeho potomka nebo řešíte dárky za Ježíška sami? Představujeme vám několik tipů na perfektní dárek pro dítě 1 roku věku, se kterými rozhodně nešlápnete vedle! 

Dětská učící věž 

„Pomoz mi, abych to dokázal sám“ Maria Montessori

Víceúčelový pomocník pro všechny zvídavé děti. Výběr je u nás opravdu velký a každý si vybere. Nabízíme učící věže se skluzavkou, s kolečky, skladné věže do menších bytů ale i víceúčelové, které se dají snadno přestavět na dětský stoleček s židlí a křídovou tabulí, která nabízí prostor pro kreativní výtvory malých umělců. O výhodách učících věží a na co si dát při výběru pozor si můžete přečíst v našem článku ZDE.

Multifunkční učící věž Craffox 11

Suchý bazén s míčky MeowBaby

Klasika, která má u dětí vždycky úspěch a zaručí nikdy nekončící zábavu! V kulatém i čtvercovém suchém bazénku dítka procvičí motoriku, úchop i koordinaci ruka-okoNádherný design a různé barevné kombinace dokonale zapadnou do každého dětského pokojíčku.

Facebook Ads (19)

Activity board Foxy Family

Activity board je oblíbená hračka a vzdělávací pomůcka pro batolata a malé děti. Je vytvořena podle principů Montessori a umožňuje dětem rozvíjet kreativitu, logické myšlení, jemnou motoriku, představivost a mnoho dalšího. Hračka, která rozvíjí a zabaví na dlouhou dobu? To je za nás ideální dárek:)

Facebook Ads (20)

Spací pytel Kinderhop

Dětský spacák a cestovní postýlka v jednom! Dopřejte dítku bezpečné místo pro denní i noční spánek v útulném spacím pytli. Se speciální izolací spodní vrstvy, lze pytel použít i přímo na podlaze. Díky praktickému střihu se dítko neodkope a do přední kapsy si může schovat nejcennější poklady.

Facebook Ads (21)

Spací pytel s nohavicemi Sleepee

Ideální volba pro děti, které se během spánku odkopávají. Rostoucí spací pytel s nohavicemi zajistí příjemné teplo a dostatek prostoru pro pohodlný a bezpečný spánek. Nohavice mají krytky, které lze přetáhnout přes chodidla dítěte pro ještě větší teplo nebo je ohrnete, aby mohl malý chodec pohodlně cupitat.

Facebook Ads (22)

Panenka pro nejmenší 

Roztomilá panenka rozvíjí empatii a smysl pro komunikaci a zodpovědnost. Díky měkkému a lehkému tělíčku je panenka vhodná pro nejmenší děti. Po zmáčknutí bříška pláče, směje se a dokáže volat maminku a tatínka.

Facebook Ads (23)

Dětská skluzavka

Rozvíjí motoriku, smysl pro rovnováhu a pyšní se minimalistickým designem. Pro ještě větší zábavu můžete stabilní dětskou dřevěnou skluzavku doplnit o suchý bazének s míčky.

Facebook Ads (24)

Balanční prkna a houpačky 

Děti s houpačkami a balančními prkny vymyslí spoustu aktivit, při kterých budou rozvíjet fantazii, kreativitu, koordinaci, motoriku a posilovat svaly. Vyhrají si hodiny! Houpačku lze doplnit také o skluzavku nebo lezeckou stěnu.

Facebook Ads (25)

Pěnové hřiště 

Dítka si užijí spoustu zábavy! Pěnové hřiště nabízí nekonečné množství zábavy a her!Nespočet kombinací rozvíjí dětem fantazii a kreativitu, ale také vybízí k pohybu a posílení svalů. Pratelný potah zajišťuje snadnou údržbu. Hřiště z několika dílů může mít i suchý bazének

Carousel Monbaby (1)


Podkolenky Angels od Mama's Feet

Pro malé parádnice máme andělsky něžné podkolenky, které doplní šatník o originální prvek a oživí každý outfit! Podkolenky jsou z pružného materiálu, který je velmi příjemný a pohodlný. Při nošení se nezařezávají a velmi dobře drží na nohou. K dispozici ve velikostech 0-1 rok, 1-3 roky, 4-6 let a v dospělé verzi pro maminky. 

Facebook Ads (26) 

 Pro více tipů na dárky mrkněte do našeho Dárkového průvodce na e-shopu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz