Originální a hravé tapety a samolepky na zeď: Yoko design

Dětské pokojíčky rozhodně nemusí mít jen jednobarevnou výmalbu. Vytvořte dětem originální prostor s hravými tapetami a samolepkami na zdech nebo nábytku! Značka Yoko design se pyšní vysokou kvalitou, důrazem na každý detail a množstvím nejrůznějších motivů. Nakoukněte do dílny oblíbené značky a zútulněte si domov!

335

Historie značky

Začalo to nenápadně, s několika sadami samolepek základních tvarů, které se během chvilky staly velmi žádoucí dekorací v mnoha domovech. Přelomovými se pak staly tištěné samolepky s designem květin a lesních zvířátek.

338

Tým Yoko design se, díky neustálému rozšiřování sortimentu, rozrůstá dál a dál. Z původní malé skupinky přátel se stává jedna velká rodina se společným cílem – kvalitními produkty. Yoko design ve svých dílnách tvoří a vyrábí jedinečné samolepky, plakáty i tapety. Máte už doma ty svoje?

337

Yoko design

Hravá a originální. Tak by se dala dvěma slovy popsat značka Yoko design. Trendy tapety, designové plakáty a oblíbené samolepky nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku! Dětem vykouzlí úsměv na tváři také nástěnné metry s různými motivy, které si zamilujete i vy!

341

Kvalitní provedení

Foliové samolepky lze nalepit na zeď, ale i na nábytek, okno nebo zrcadlo. Vyřezávané matné samolepky se vyznačují vysokou kvalitou zpracování, s důrazem na každý detail a použití šetrného lepicího materiálu, po kterém na povrchu nezůstanou žádné stopy.

334

Nalepit je můžete kamkoliv!

Každá samolepka i tapeta je jedinečná a zútulní váš domov. Díky velkým a malým sadám můžete dát novou tvář celým stěnám nebo v interiéru použít pouze malé prvky. Inspiraci se meze nekladou!

340

Jednoduchou instalací změníte dětský pokojíček na květinový salón nebo rozkvetlou louku, africkou savanu, prehistorický les nebo vesmírnou stanici.

342

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz