Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro školáky

Nedávno byl váš miláček ještě miminko a dnes už každé ráno běhá do školy? Čas zastavit neumíme, můžeme vám ale poradit s výběrem správného dárku pro školáka. Pojďme na to!

 

Tapety do dětského pokoje YokoDesign 

S nástupem do školy přichází často i jiné "dospělejší" nároky na vzhled dětského pokojíčku. Obrázky Krtečka nebo Prasátka Pepy už tolik nezaujmou. Naštěstí má Monbaby nově v nabídce i krásné a originální tapety, které vám pokojík rázem změní na vesmírnou stanici, podmořský svět, květinový salón nebo Africkou savanu

Facebook Ads (16)

Domácí hřiště Kidwood

Každý školák si občas musí odpočinout od domácích úkolů. Dětské domácí hřiště se nabízí jako ideální prostor pro nekonečné hodiny zábavy a zdravého pohybu na žebřinách v různých roztečích, lanové síti nebo měkké žíněnce.

300

Sedací vak BiNi 

Po škole a všech povinnostech si děti mohou užívat pohodu v pohodlném sedacím vaku. Poslech oblíbené hudby nebo čtení zajímavé knížky teď získá úplně jiný rozměr! O všech výhodách sedacích vaků a tipech který je pro vás ten pravý si můžete přečíst ZDE.

299

Dřevěná houpačka Good Wood 

Během houpání děti rozvíjí smysl pro rovnováhu, motoriku a soustředění. Houpačka je tedy ideálním dárkem i pro školáčky. Navíc se dá díky nástavné desce rázem přeměnit na pracovní stůl, na kterém může dítko kreslit, svačit nebo si dělat domácí úkoly.

301

Senzomotorická Montessori kladina MeowBaby

Perfektní pomůcka pro pohybový a smyslový rozvoj dítěte. Je odolnástabilní, lehká, bezpečná, vyrobená z masivního borovicového dřeva. Z jedné strany jsou silnice pro chvilky hraní a z druhé čísla a tvary pro trénování počtů. Ideální "škola hrou".

Facebook Ads (18)

Panenky Berjuan

Nestárnoucí klasika, kterou jistě ocení každá holčička i školou povinná.Berjuan je španělský výrobce úžasných a originálních panenek. Všechny Berjuan panenky jsou vyrobené 100% ve Španělsku s důrazem na každý detail a prvotřídní kvalitu. Navíc se k nim dají postupně přikoupit spousty různých oblečků.

304

Háčkované košíky Lil'things

Malí studenti ocení prostor pro přehledné uložení jejich nezbytností. V košících mohou mít psací či výtvarné potřeby nebo drobné hračky.

303

Tepláková souprava Moniel

Kvalitní a pohodlná tepláková souprava je nezbytnou součástí šatníku každého školáka. Na výletě, hřišti nebo během volnočasových aktivit. Všude tam si děti mohou užívat pohodlíčko v měkoučké teplákovce. Víc je rostoucí tak vám vydrží i do druhé třídy:)

305

Gumičky do vlasů Mama's Feet

Půvabné gumičky do vlasů Mama's Feet jsou něžným doplňkem pro všechny malé i starší slečny. Hodí jak k dennímu nošení do školy, tak pro speciální příležitosti.

 302

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz