Výhody sedacích vaků Bini

Toužíte po chvilce klidu a relaxaci a bezpečném místě na hraní pro děti? Sedací vak Bini skvěle poslouží jako pohodlné místo pro sezení a ležení, příjemnou relaxaci i kojení miminka nebo dětské dovádění a hry. Různé druhy a designy vaků skvěle doplní stylový interiér domácnosti a nabídnou tolik potřebný prostor pro malé i velké členy rodiny. 

 

 152

 

Nekonečné možnosti použití

Dětský vak je stylovým doplňkem do vaší domácnosti. Ať už si děti potřebují vybít energii a dovádět na sedacím vaku nebo si odpočinout po zábavném dni plném her a dobrodružství, sedací vak BiNi je připraven na všechno! Užijte si v něm pohodlné sezení i ležení, zaslouženou relaxaci, čtení oblíbených pohádek, kojení a krmení miminka nebo aktivně strávený čas.

 

153

 

Kvalitní zpracování

Díky svým ikonickým dětským sedacím vakům si značka Bini získala srdce zákazníků po celé Evropě.

Na míru tkané látky jsou příjemné na dotek a zároveň zajišťují maximální pevnost a odolnost během každodenního používání. Vnitřní část je vyplněna certifikovaným polypropylenovým granulátem, který si dlouhodobě udržuje tvar a zajistí ergonomii při sezení i ležení.

 

149

 

Originální design

Sedací vaky vynikají vysokou kvalitou použitých materiálů i originálními designy. Nejen do minimalistického interiéru se skvěle hodí dětský sedací vak BiNi Double Plain L s jemným černým nebo šedým lemem, sedací vak BiNi Soft Large L, BiNi Soft Midi M nebo Soft Mini S s krémovým, hnědým či fialovým lemem. Děti si zamilují sedací vak Krokodýl L, Panda Original L nebo Raketa L. Třešničkou každého dětského pokoje může být i vak BiNi Original Mini S nebo Original Midi M s pandami nebo černými či šedými hvězdami.

 

150

 

Voděodolné vaky

Pohodlné vaky vyrobené ze 100% voděodolného polyesteru, odolají jakémukoliv počasí! Nevadí jim déšť, sníh ani sluneční paprsky, díky čemuž je můžete využívat během celého roku i na terase nebo zahradě. Vybrat si můžete z voděodolného venkovního sedacího vaku BiNi Outdoor M a velikosti L. Doporučujeme však obě velikosti kombinovat – vznikne perfektní sada pro maximální pohodlí.

 

155

 

Bezpečnost a odolnost

Nízká hmotnost sedacího vaku a praktické ucho, umožňují nenáročné přenášení do jiných částí interiéru. Údržba sedacích vaků je velice snadná – vnější potah lze celý sejmout a vyprat v pračce na 30 C. Vnitřní vak je navržen tak, aby zabránil roztržení a vysypání výplně.

 

154


Dětský sedací vak BiNi je skvělou alternativou malých křesílek nebo ušáků. Zajistí maximální pohodlí celé rodině a vsadíme se, že si ho zamilujete na první sednutí!

 

Přeji příjemné lenošení.

 

Vaše Monika z Monbaby

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz