Výhody multifunkční rostoucí postýlky pro děti

Produkty pro náš e-shop vybíráme vždy zodpovědně a s maximální pečlivostí. Nejinak tomu bylo i u multifunkčních rostoucích postýlek. Zdánlivě obyčejný kus nábytku lze snadno přestavět z malé postýlky pro miminko, na přístavnou postýlku k manželské posteli, praktickou kolébku nebo přebalovací pult a bezpečnou ohrádku. Jednoduchou montáží vznikne také samostatná větší postýlka pro dítě či set stolečku a židliček. Funkční provedení z kvalitního bukového dřeva budete využívat po mnoho a mnoho let!

 

209 

 

Více než jen postýlka

Inovativní konstrukce postýlky nabízí prostor pro pohodlný spánek i bezpečné místo pro denní aktivity dítěte. Unikátní design a flexibilita umožňuje snadné sestavení přístavné postýlky k manželské posteli, malé samostatné postýlky, přebalovacího pultu nebo kolébky. Zvídavá batolata si ráda pohrají v bezpečné ohrádce. Pro větší dítě pak využijete velkou samostatnou postýlku nebo sestavu stolečku a dvou židliček.

 

Bezpečnost na prvním místě

Rostoucí postýlka je pečlivě vyrobena z kvalitního bukového dřeva. Maximální pevnost a odolnost zajišťuje masivní konstrukcefunkčním provedením a stabilními prvky. Všechny dřevěné části postýlky jsou ošetřeny ekologickým lakem na vodní bázi. Použité laky splňují požadované bezpečnostní normy a certifikace a minimalizují negativní vlivy na životní prostředí.

 

Přístavná postýlka pro miminko

V prvních měsících života potřebuje miminko vaši plnou pozornost a péči. Pro blízký kontakt s maminkou, pohodlnější noční kojení a uspávání i bezpečný prostor pro spánek dítěte, oceníte přístavnou postýlku s možností výškového nastavení roštu. Přístavnou postýlku jednoduše umístíte na stranu manželské postele pomocí robustních háků nebo zajistíte samotný rošt speciálním popruhem. Nadšení cestovatelé využijí přídavnou postýlku i na dovolené.

 

205

 

Oblíbená kolébka

Miminka milují kolébání a pohupování. Dopřejte jim jej v bezpečné kolébce. Kolébka podporuje vývoj dítěte, pomáhá odstranit svalové napětí a zlepšit motorickou koordinaci. Během péče o vašeho malého andílka ji jistě rádi využijete.

 

Malá samostatná postýlka

Malou postýlku můžete mít neustále nablízku. Praktická kolečka s aretačním systémem umožňují snadné přemisťování postýlky v interiéru. Kvalitní a bezpečný spánek zajistí matrace s několika vrstvami a pevná konstrukce z dubového dřeva s odnímatelnou bočnicí.

 

207

 

Přebalovací pult

S pomocí ostatních dřevěných prvků snadno vytvoříte praktický přebalovací pult s přídavnou policí pro ještě příjemnější péči o miminko a nebudete muset pořizovat další kus nábytku.

 

211

 

Dětská ohrádka

Jakmile vaše dítě začne samo vstávat a poznávat svět kolem sebe, můžete postýlku upravit na dětskou ohrádku, která zabraňuje vylézání a pádům z postele. V ohrádce si děti mohou hrát, učit se samostatně stát nebo šplhat po jednotlivých příčkách.

 

204

 

Velká samostatná postýlka

S přibývajícím věkem si bude dítko žádat větší samostatnou postýlku. Snadnou montáží zvětšíte malou postýlku a vytvoříte optimální prostor pro pohodlný spánek vašich snílků. Větší postel disponuje matrací na míru s několika vrstvami.

 

208

 

Set stolečku a židličky

Když vaše dítě vyroste i z velké postýlky, můžete její díly využít pro sestavení malého stolku a dvou židliček, které budou skvělým doplňkem v dětském pokoji.

 

Dlouhodobá investice

Díky flexibilitě a možnostem úpravy dle aktuálních požadavků dítěte, se postýlka stane dlouhodobou investicí a vy nebudete nemuset kupovat spoustu samostatného dětského nábytku. Ušetříte peníze i cenný prostor v domácnosti. Multifunkční postýlka roste spolu s dítětem a skvěle poslouží po mnoho let jeho života. Pořiďte vašemu dítku rostoucí dětskou postýlku pro miminko 7 v 1, rostoucí oválnou postýlku 7 v 1, multifunkční dětskou postýlku pro miminko 5 v 1 nebo přístavnou postýlku k posteli rodičů 2 v 1.

 

Vaše Monika z Monbaby

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz