Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro pro miminko podle ceny

Hledáte dokonalý dárek pro miminko a máte na něj předem daný rozpočet? Máme pro vás řešeníS naším dárkovým průvodcem máte přehledný seznam dárků podle jejich hodnoty, naservírovaný (skoro) na stříbrném podnose. Udělejte malému novorozenci radost nebo novopečené mamince radost!

Dárky do 500 Kč

Za dárky, které udělají radost, nemusíte hned utrácet celou mateřskou! Co takhle malé princezně pořídit rozkošnou čelenku z kolekce Moniel Dots? Celoročně miminka využijí stylové čepičky Dots nebo čepičky v setu po dvou kusech, v různých barvách a vzorech od značky Sleepee

Každá novopečená maminka zachycuje ráda důležité okamžiky v životě miminka. Darujte jí milníkové kartičky pro fotografování miminek od narození do 1 roku. Kartičky z vysokogramážního papíru mají matnou laminaci a minimalistický design, který na fotce perfektně doplní roztomilé miminko.

Facebook Ads (69)

Fixační polštářek Sleepee i mušelínový polštář Sleepee zabraňuje zplošťování dětské hlavičky. Rodiče ocení jeho praktické tkaničky pro připevnění k postýlce, kočárku nebo autosedačce a zajistí maximální pohodlíčko malého miminka. Stabilizační polštářky vyberete v různých vzorech a barvách.

Facebook Ads (70)

rky do 1 000 Kč

Za necelou tisícikorunu pořídíte body s uzlemrostoucími rukávy, vhodné pro miminka již od narození. Zavazování na uzel zajistí pohodlné přebalování ve dne i v noci. Nejen milovníci zvířátek pak ocení dětský rostoucí overal Moniel Dotsrůžové barvě s kočkou, mintový s králíčkem, béžový s medvědem nebo šedý s pejskem. Nejsou krásní, čumáčci?

Facebook Ads (72)

Dárky do 1 500 Kč

V přehledu dárků do 1 500 Kč rozhodně musíme zmínit mušelínovou zavinovačku Sleepee v několika barevných variantách – tmavě zelená, tmavě šedá, světle šedá, světle zelená, modrá, růžová, písková, a hořčicově žlutá. Zavinovačku Sleepee Royal Baby Swaddle Wrap pořídíte v zelené, modré, mintové, pískové, růžové, hořčicově žluté a šedé. Uff, to je barev, co? Kterou miminku vyberete? Velmi oblíbené jsou u maminek také takzvané "kukličky", zavinovačky First Step Sweedle pro úplná novorozeňátka pomůžou miminku ke kvalitnějšímu a delšímu spánku. Miminko příjemně zavine, neomezuje jeho nožičky, boky a ramena v pohybu. Děťátko se díky tomu cítí příjemněuvolněně, ale zároveň bezpečně.

Facebook Ads (73) 

Dárky do 2 000 Kč

Během cestování v autě v zimních měsících, se miminko rádo zachumlá do hřejivé zavinovačky. Heboučký fusak do autosedačky seženete v holčičích i chlapeckých barvách s roztomilými oušky na kapuci. Všechny fusaky mají navíc praktické otvory pro bezpečnostní pásy.

Facebook Ads (74) 

Dárky pro náročné

Pokud chcete malému miminku věnovat opravdu velkorysý dárek, vsaďte na multifunkční dětské postýlky, které nesmí chybět ve výbavičce novorozence

Postýlku pro miminko 2 v 1 z bukového a jasanového dřeva lze využít samostatně, i jako přístavnou postýlku k manželské posteli nebo pohodlnou pohovku, až dítko povyroste. Multifunkční dětská postýlka 5 v 1 poslouží jako přístavná postýlka k manželské posteli, kolébka, volně stojící malá či velká postýlka nebo sestava stolečku a dvou židliček s nastavitelnými sedáky i deskou. Praktické, že? Designová domečková postýlka pro miminko umožňuje nastavit 3 polohy matrace a disponuje praktickou zásuvkou. Pokud si o multifunkčních potulkách chcete přečíst víc, mrkněte na náš článek ZDE. Cenným dárkem bude také Montessori houpačka Sway Rainbowmatrací do dětské houpačky a na zem.

Facebook Ads (75)

Pro další tipy na dárky můžete mrknout na náš E-shop do sekce DÁRKY.

Pořád ještě váháte nad ideálním dárkem pro miminko? Ozvěte se nám na zakaznici@monbaby.cz nebo na +420 772153120. Rádi vám poradíme se správným výběrem.





 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz