Dárkový průvodce - Tipy na dárky pro maminky

Narození miminka je vždy radostný a vzrušující zážitek. Vykouzlete jeho statečné mamince úsměv na rtech krásným dárkem, který navíc zpříjemní její novou životní roli, rozmazlí ji nebo nabídne místo pro relaxaci. S našimi tipy na dárky rozhodně nešlápnete vedle!

Dámská kojící košilka

Zajistí pohodlné kojení a padne každé postavě. Dámskou kojící košilku využijí ženy během těhotenství, kojení i mateřství. Bez ostychu ji mohou vynést i ven jako stylové šaty.

Facebook Ads (77)

Dámský župan

Jemně obejme každý typ postavy a dopřeje ženě pocit maximálního pohodlí. V župánku si maminka užije ty nejkrásnější společné chvíle s miminkem.

Facebook Ads (78)

Tepláková souprava

Péče o dítko může být někdy pěkná fuška. Rozmazlete maminku výjimečným komfortem, který nabízí teplákové soupravy! Výjimečný materiál, praktický střih i neodolatelné barvy si zamiluje každá žena!

Facebook Ads (79)

Kojící mikina Moniel

Stylová a elegantní kojící mikina nesmí chybět v šatníku žádné maminky! Praktický střih pro pohodlné kojení usnadňuje péči o miminko, minimalistický design zase uspokojí módní nároky nejedné maminky.

312

Sedací vak BiNi kombinace L + M 

Ideální společník pro relaxování i kojení! Na sedacím vaku si maminka může pohodlně lehnout a odpočívat nebo vsedě kojit miminko. Vnitřní výplň se dokonale přizpůsobí tělu a hebká látka něžně obejme tělo. Pro maximální pohodlní doporučujeme vak velikosti L kombinovat s M.

314_1

Houpací prkno na cvičení

Hravá pomůcka pro posílení středu těla, celkové stability a funkční posílení svalů. Houpací prkno s nosností 200 kg je #musthave kouskem v maminkovské fitness výbavě!

Facebook Ads (80)

 

Ergonomické nosítko

Maminkám i jejich miminkům udělá radost rostoucí nosítko ze 100% česané bavlny, díky kterému si budou moct užívat opravdu těsnou blízkost jeden druhého. Přečtěte si o všech výhodách nošení miminek a také na co si dát při výběru nosítka pozor. Článek najdete ZDE.

46

Pro další tipy na dárky můžete mrknout na náš E-shop do sekce DÁRKY.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz