Zábavné manipulační desky Foxy Family

Víte, jaké jsou lišky? No přece zvědavé a chytré! A jako rodiče musíte uznat, že přesně takové jsou vaše děti. Nemáme pravdu? Zakladatelé Foxy Family nejprve sledovali své syny, jejich zvídavost a touhu po objevování světa. Později se, jako nadšení rodiče, rozhodli vytvořit prostor, kde mohou děti poznávat věci denní potřeby bezpečně. Tehdy vznikly první manipulační desky neboli Activity boardy!

322

Oblíbená hračka

Manipulační desky nebo také Activity board jsou velmi oblíbené hračky a vzdělávací pomůcky pro batolata a malé děti. Jsou vytvořeny podle principů Montessori a umožňují dětem rozvíjet kreativitu, logické myšlení, jemnou motoriku, představivost a mnoho dalšího. 

Design a bezpečnost

Na trhu najdete mnoho manipulačních desek. Foxy Family je ale vizuálně odlišná. Perfektně přizpůsobená potřebám dítěte, krásná a bezpečná deska, která rozvíjí přirozené schopnosti a zvídavost dětí. Barvy desek jsou tlumené, aby ladily v každém interiéru.

323

Během výroby manipulačních desek jsou používány pouze kvalitní certifikované nátěry, každý prvek je pečlivě připevněn a veškeré hrany důkladně zbroušeny.

325

Jména desek

Každá deska má své jméno a není to náhoda! Jejich autoři se inspirovali u vlastních dětí a později i u dětí jejich kamarádů a sousedů. Každá deska je jiná, stejně jako jsou jiné osobnosti malých dětí. Do Foxy Family tak patří například bratranci z Jižní Ameriky – lama Mika a lenochod Max, bratranec z Austrálie – koala Hynek nebo afričtí bratranci – lev Edmund, žirafa Frank a slon Kostek.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz